Duke vizatuar se vini në shooqatën Kunst-Schweiz

Kunst-Schweiz është një shoqatë artistike që l´indirizzo me qëllim të promovimit të artit, argëtimit dhe dëshirës per te qenë se bashky, duke vizatuar.

KUSH JEMI NE

Kunst Schweiz është një laborator i vogël artistik ku veprimtaritë krijuese dhe kulturore kryhen për familjet dhe për të gjithë ata që duan të provojnë dorën e tyre në vepra arti të vogla, duke përdorur letër, ngjitës, plastikë, pëlhurë dhe materiale të të gjitha llojeve.
Kalendari me aktivitete do të publikohet në faqen tonë në Facebook dhe në Instagram.

OFERTA JONË

- Laborator didaktik: Rrugët artistike tematike do të kryhen me qëllim të bërjes së teknikave artistike të njohura që shënuan historinë e artit italian.
Fëmijët do të dëfrehen pafund duke realizuar veprat e artistëve të mëdhenj me karton, lapsa, penela, ngjitëse dhe gërshërë.

- Laboratori artistik Do të përdoren të gjitha teknikat manuale artistike (pikturë, bojëra uji, skulptura, shkumës, vizatimi, pastel dhe qymyr druri).
- Punëtoria e rimëkëmbjes. Me realizimin e operimeve të vogla, duke përdorur Material e riciklim.
- Laboratori i rrjetë dhe bricolage varëse Dhe Byrzylyk të thjeshta për të bërë, necklaces dhe rrathë.
- Laboratori i letrës Me prerjen e letrës, kolazh, decoupage, kirigami, origami d

ART DHE MUZIKA

Arti dhe muzika është një element vendimtar në zhvillimin e fëmijëve, pasi ajo ndikon pozitivisht në fazat e rritjes.
Nga njëra anë, aktivitetet artistike dhe muzikore
stimulojnë mësimin e subjekteve të tjera dhe muzikore leximi ose matematika.
Nga ana tjetër, ata favorizojnë zhvillimin e perceptimit, aftësitë motorike dhe ndërveprimin social.
Por arti dhe muzika është gjithashtu një mjet i çmuar i shprehjes për fëmijët.
Nëpërmjet aktiviteteve të ndryshme artistike dhe muzikore, fëmijët mund të shprehin mendime, ndjenja dhe interesa.

PËRFITIMET E ARTIT DHE MUZIKËS TË RRITUR

Art dhe muzika ka një fuqi të dobishme të fuqishme: zvogëlon stresin, Ngjall qetësi, zvogëlon ankthin dhe është një ilaç natyral që do të ngadalësonte Alzheimer me 30%.

Workshop
Rrituni me ne
Bashkohu me ne